Dobro došli u 24 minuta | ep239deo02

87 tis. pregleda10

  Komentari

  1. Caberinjo

   Ko udari minus ovde, i zasto? Mislim, ne racunajuci onu retardiranu pricu kvazi patriota kako je sorosevac, izdajnik i ostale baljezgarije?

  2. gregor novak

   Потпуно 'стереотипски', али Кесић (и сав тај фазон/став, који он представља) је УИСТИНУ издајник, тотални аутошовиниста...

  3. djorax

   Svaka čast emisiji i Jokiću, ali da troluješ izbušenim kurtonom Acom Informacijom da bi reklamio papazjaniju od sporta koja se zove fudbal?!? Reklamiraj yt, jer ne znam da li neko uopšte gleda tv kAnalizaciju?

  4. Maria Baksa

   Ne dirajte Acu, odlican je novinar,i komentator, pun entuzijazma i dalje, sarmantno saskast kao svi nasi sport. kom. oduvek. A i secer je ♥️

  5. Đorđe Čvarkov

   Jokić legenda. Vesić moron, Bakarec lupa po običaju, truju narod sa drogama, itd. Jesam li nešto zaboravio?

   1. Predrag Paunovic

    Mene, Đorđe, čudi da se Državni posao može videti samo na kablovskom kanalu i to Supernove a ne SBB-a. Sudeći po tome gde se vas trojica pojavljujete i kakve (političke) stavove zastupate, SBB je za vas kao stvoren.

   2. skopje762

    NOVAK i dalje br.1 u svetu !!!

  6. Alisa Cudesna

   BRAVOOO JELENA 👏

  7. Aleksandar Zotovic

   Vesara ide u penziju..videćemo kakva će to penzija biti..

  8. R P

   Ko nas jebe kao narod, kad smo glupi i lenji. Umesto da mu zbog gondole i slicnih stvari protestuje 100 000 Beogradjana svaki dan, on gradi i gradi, a niko nista da mu kaze. Sve po zaslugama, braco i sestre! I gondolu, i jelku, i zir, i onog elfa, i fontanu, i na vodi kitu, itd, itd.

   1. R P

    @Aleksandar Zotovic slazemo se.

   2. Aleksandar Zotovic

    E brate..na protestima ne možeš da izvučeš ni 5 hiljada Beograđana..znam to vrlo dobro i jasno..